Astăzi 26. mai 2018., sâmbătă
Gyergyószentmiklós címere
Română
Acasă arrow Stiri locale arrow Szeretetre hangolt vakáció
Meniu
Vremea
Ştiri locale
Link-uri utile


gyergyotv.ro

keletinfo.ro

szekelyhon.ro

Gyergyói hírlap


kisujsag.ro
 
Szeretetre hangolt vakáció Imprimare E-mail
luni, 03 ianuarie 2011
Ünnepélyes hangulatban zajlott a vakáció előtti utolsó tanítási nap a Fogarassy Mihály Általános Iskolában: az V–VIII. osztályos diákok és pedagógusaik karácsonyi műsorral, szeretetteljes hangulatban búcsúztak egymástól.
Az ötödikesek által előadott betlehemes, a szavalatok, a citerások, a furulyakör és az iskolakórus előadása igazi ünneppé varázsolta az utolsó iskolai napot. “Fontosnak tartjuk a szeretetre való ráhangolódást, hisz a mai világban a karácsony átváltott az ajándékok utáni rohangálásba. Hangsúlyozni szeretnénk a gyerekeknek, hogy ennek az ünnepnek az üzenete a szeretet” – fogalmazott az iskolai ünnepség kapcsán Lázár Nóra aligazgató.
A Fogarassy iskola legkisebbjei,vagyis az I–IV. osztályosok az elmúlt hét folyamán bensőséges hangulatban, az osztályközösségekben ünnepeltek; karácsonyi műsorukat szüleiknek, nagyszüleiknek adták elő.
Az iskola pedagógusai is kitüntető figyelmet szentelnek a békés elválásnak – ahogy az iskolában már hagyomány, a karácsonyi vakáció előtt az intézmény munkaközössége nyugdíjas kádereivel közösen ünnepel.

P.M.