Astăzi 6. 2019., Vineri
Gyergyószentmiklós címere
Română
Acasă arrow Stiri locale arrow KÖZÉRDEKŰ - Utcák javítása és járdák feljavítása
Meniu
Vremea
Ştiri locale
Link-uri utile


gyergyotv.ro

keletinfo.ro

szekelyhon.ro

Gyergyói hírlap


kisujsag.ro
 
KÖZÉRDEKŰ - Utcák javítása és járdák feljavítása Imprimare E-mail
luni, 24 august 2015
KÖZÉRDEKŰ KÖZLEMÉNY

GYERGYÓZENTMIKLÓS MEGYEI JOGÚ VÁROS értesíti az érintett nyilvánosságot, hogy az "Arany János, Fogarassy Mihály, Cloşca utcák javítása és Rákóczi Ferenc utcák részleges javítása" és "Járdák feljavítása" Gyergyószentmiklóson megvalósítandó tervei kapcsán a Hargita Megyei Környezetvédelmi Ügynökség eseti elbírálás alapján 2015. augusztus 18-án döntéstervezetet hozott - nem szükséges a környezeti hatástanulmány elkészítése.
A döntések tervezete, valamint az ezt megalapozó érvek megtekinthetőek a Hargita Megyei Környezetvédelmi Ügynökség székhelyén, Csíkszereda, Márton Áron utca, 43. szám alatt, hétfőtől csütörtökig 8,00-16,30 óra között, pénteken pedig 8,00-14.00 között, valamint a http://apmhr.anpm.ro internetes oldalon.
Az érintettek a döntéstervezetekre vonatkozó észrevételeiket a hirdetéstől számított 5 napon belül nyújthatják be a Hargita Megyei Környezetvédelmi Ügynökséghez.
Fax: 0266.310041; e-mail: Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina.