Astăzi 23. iunie 2018., sâmbătă
Gyergyószentmiklós címere
Română
Acasă arrow Știri locale arrow Anunț- post vacant- utilități publice
Meniu
Vremea
Știri locale
Link-uri utile


gyergyotv.ro

keletinfo.ro

szekelyhon.ro

Gyergyói hírlap


kisujsag.ro
 
Anunț- post vacant- utilități publice Imprimare E-mail
vineri, 18 august 2017

ANUNȚ

 

 

Primăria Municipiului Gheorgheni, cu sediul în Gheorgheni, Jud. Harghita, P.-ța Libertății nr.27, organizează concurs in baza HG. 188/1999, pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției publice de execuție,  vacantă, de inspector în cadrul Compartimentului pentru reglementarea, monitorizarea, urmărirea și controlul serviciilor comunitare de utilități  publice

 

CONDIȚIILE DE PARTICIPARE LA CONCURS- pentru funcția publică de execuție, vacantă, de inspector, clasa I, grad profesional asistent în cadrul Compartimentului pentru reglementarea, monitorizarea, urmărirea și controlul serviciilor comunitare de utilități publice:

 

Condiții specifice:

-          studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă în domeniul: științe inginerești, științe economice, științe juridice.

-          Vechime în specialitatea studiilor: minim1 an;

 

Cele două probe ale concursului se vor susține la sediul Primăriei Municipiului Gheorgheni:

Proba scrisă – 20 septembrie  2017 orele 10:00

Proba interviu – 22 septembrie2017 orele 10:00

  Dosarele de înscriere se depun la sediul instituției in termen de 20 de zile de la data publicării anunțului în Monitorul Oficial.

Relații suplimentare privind informațiile se pot obține la sediul instituției, pe pagina de web www.gheorgheni.ro precum și la Compartimentul resurse umane și salarizare, de luni până joi între orele 08:00- 15:00 și vineri între orele 08:00-13:00, sau la telefon 0366-131944.