Astăzi 23. iulie 2018., luni
Gyergyószentmiklós címere
Română
Acasă arrow Știri locale arrow Anunt- post vacant - Compartiment urbanism
Meniu
Vremea
Știri locale
Link-uri utile


gyergyotv.ro

keletinfo.ro

szekelyhon.ro

Gyergyói hírlap


kisujsag.ro
 
Anunt- post vacant - Compartiment urbanism Imprimare E-mail
luni, 07 august 2017

ANUNȚ

 

 

Primăria Municipiului Gheorgheni, cu sediul în Gheorgheni, Jud. Harghita, P.-ța Libertății nr.27, organizează concurs in baza HG 188/1999, pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție,  vacante, de inspector în cadrul Compartimentului urbanism și amenajarea teritoriului disciplină în construcții

 

CONDIȚIILE DE PARTICIPARE LA CONCURS- pentru funcția publică de execuție de inspector, vacantă, clasa I, grad profesional asistent - la Compartimentul urbanism și amenajarea teritoriului disciplină în construcții:

Condiții specifice:

-      studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, în specialitate: științe inginerești.

-      vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice 1 an.

 

Cele două probe ale concursului se vor susține la sediul Primăriei Municipiului Gheorgheni:

Proba scrisă –  11septembrie  2017 orele 10:00

Proba interviu –  13septembrie2017 orele 10:00

  Dosarele de înscriere se depun la sediul instituției in termen de 20 de zile de la data publicării anunțului în Monitorul Oficial.

Relații suplimentare privind informațiile se pot obține la sediul instituției, pe pagina de web www.gheorgheni.ro precum și la Compartimentul resurse umane și salarizare, de luni până joi între orele 08:00- 15:00 și vineri între orele 08:00-13:00, sau la telefon 0366-131944.