Astăzi 14. octombrie 2019., luni
Gyergyószentmiklós címere
Română
Acasă arrow Autoritãti locale arrow Primãria arrow Achiziţii Publice arrow Cerere de oferta - cadouri personalizate
Autoritãti locale
Primãria
Meniu
Vremea
Ştiri locale
Link-uri utile


gyergyotv.ro

keletinfo.ro

szekelyhon.ro

Gyergyói hírlap


kisujsag.ro
 
Cerere de oferta - cadouri personalizate Imprimare E-mail
vineri, 18 august 2017

Prin prezenta invităm operatorii economici interesaţi pentru depunerea de ofertă pentru realizarea de cadouri personalizate– 250 buc. pentru evenimentul Sărbătoarea Ecvestră Secuiască, conform descrierii de mai jos:

Cadouri personalizate – preambalate formate din:

1.      Sacoşe personalizate cu sigla decenală a evenimentului – 250 buc. - Sacoşe personalizate din material 100% Polyester, 285 gr/m2, de culoare compoziție albastru (RGB-20,173,237) – galben (RGB-251,179,109), cu următoarele dimensiuni: 30 x 30 cm și  cu mâner de 110 cm lungime – imprimat cu cerneală pe bază de apă (ecologică), conținând sigla decenală a evenimentului, de culorare albastră, cu dimensiunea de cca. 12 cm x 12 cm. 

2.      Tăbliţe lemn de fag – cu crustă – 250 buc. - Tăbliţe lemn de fag – cu crustă: personalizate, lăcuite, de mărimea 24 x 27 cm. – inscripţionate cu un text religios şi Madonă.

3.      Machete lemn de fag şi metal – 250 buc. - Machete lemn de fag şi metal: personalizate, de mărimea 12 x 8,5 cm. – cu conţinut cap de cal cu potcoavă şi inscripţie: Ţinutul Secuiesc.

4.      Materialelele promoţionale asigurate de către beneficiar – 250 buc - Materiale promoţionale asigurate de către beneficiar – livrate la sediul ofertantului în ziua confirmării comenzii – puse la dispoziţia ofertantului pentru a fi ambalate de către acesta împreună cu celelalte cadouri personalizate.

Cadourile personalizate vor fi ambalate de către ofertant şi se vor livra la adresa indicată de către beneficiar (în municipiul Gheorgheni) în maxim două zile după data comenzii ferme.

Criteriu de atribuire: cel mai bun raport calitate-preţ.

Algoritmul de calcul

 

Nr. crt.

Factorul de evaluare

Punctajul maxim alocat

1

Preţul ofertei

40 puncte

2

Calitatea şi estetica bunurilor

60 puncte

 

Valoare estimativă/preţ maxim: 24,53 Ron fără T.V.A/buc.

 

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este de 22.08.2017, orele 16.00.

Ofertele se vor prezenta prin e-mail la adresa Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina. sau pot fi depuse la sediul Primăriei Municipiului Gheorgheni din Piața Libertății, nr. 27.

Nu vor fi luate în considerare ofertele depuse după termenul limită.  

Persoana de contact: Duka Emese  - Șef serviciu. Tel. 0730710966.

 document scanat