Astăzi 23. ianuarie 2020., joi
Gyergyószentmiklós címere
Română
Acasă arrow Firme
Meniu
Vremea
Ştiri locale
Link-uri utile


gyergyotv.ro

keletinfo.ro

szekelyhon.ro

Gyergyói hírlap


kisujsag.ro
 Firme
Igós lakások Imprimare E-mail
vineri, 11 februarie 2011
Hatvanöt lakásnak gondnoka a közüzem Gyergyószentmiklóson. Állami alapból épült lakások, illetve államosított lakások ezek, köztük akad, amelynek visszaigénylése folyamatban van. (A közüzem a gondnoka a szociális tömbháznak, és a két fiataloknak épült (ANL-s) társasháznak is.) A fôtéri házak közül csak a Szabadság tér 3. szám alatti emeleti rész két lakását adminisztrálja a közüzem.
Citeste mai departe...
Összeegyeztetett módszerek a gyerekek érdekében Imprimare E-mail
luni, 07 februarie 2011
A félévi vakáció első napját is a foglalkozásuk iránti elhivatottság jegyében töltötték a gyergyószentmiklósi Pitypang óvoda pedagógusai – a sepsiszentgyörgyi Hófehérke óvoda munkaközösségét szakmai tapasztalatcsere céljával látták vendégül. A jövőbeli szorosabb együttműködés érdekében a találkozón szentesítették a két tanintézmény között kialakuló testvéróvodai kapcsolatot.
Citeste mai departe...
Emléklap, köszönet a székely kapuért Imprimare E-mail
luni, 07 februarie 2011
Patrubány Miklós, a Magyarok Világszövetségének elnöke szerdán Gyergyószentmiklóson díszes emléklap átadásával fejezte ki köszönetét Gyergyószék népének és több gyergyói személyiségnek, hogy vállalták Szegeden a székelykapu-sor gyergyószéki kapujának felállítását.
Citeste mai departe...
Az EKE is besegít az országos turistaút-hálózat kiépítésébe Imprimare E-mail
luni, 07 februarie 2011
A bakancsos turizmus fejlesztése és egy országos turistaút-hálózat kiépítése érdekében tanácskozásra hívta össze a Vidékfejlesztési és Turisztikai Minisztérium az erdészet, a Salvamont vezetőit, a nemzeti parkok irányítóit, valamint különböző turisztikai egyesületeket. A megbeszélésre az Erdélyi Kárpát Egyesületet is meghívták.
Citeste mai departe...
Kutyaszánhúzó-verseny Gyilkostón Imprimare E-mail
joi, 03 februarie 2011
Látványosnak ígérkezik e rendezvény, hiszen a tó környéki 3,5 km-es pálya belátható, így végigkövethetô a közel húsz fogat versenyzése. Gyilkostón elôször szerveznek kutyaszánhúzó-vetélkedôt február 5–6-án.
Citeste mai departe...
<< Start < Inapoi 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 1153 - 1161 din 1461