Astăzi 19. noiembrie 2019., marti
Gyergyószentmiklós címere
Română
Acasă arrow Firme
Meniu
Vremea
Ştiri locale
Link-uri utile


gyergyotv.ro

keletinfo.ro

szekelyhon.ro

Gyergyói hírlap


kisujsag.ro
 Firme
Pályabörze Imprimare E-mail
joi, 31 martie 2011
Március 29-én és 30-án immár harmadszorra szervezte meg a Gyergyói-medence Pszichopedagógiai Munkaközössége a Fogarassy Mihály Általános Iskolában a joggal hagyományosnak mondható Pályabörzét.
Citeste mai departe...
Gyertyafényes felvonulás Imprimare E-mail
joi, 31 martie 2011
Március utolsó szombatján este fél kilenctől egy órára Gyergyószentmiklós utcáinak fényei is kialudtak. A Föld Órája akcióban részt vevő települések sajátos módon szerették volna felhívni a figyelmet a fenntartható életmód fontosságára, a klímaváltozás elleni cselekvés fontosságára. Az idén 134 ország csatlakozott a 2007-ben indult önkéntes kezdeményezéshez. Az energiatakarékossági akciót városunkban az Ifitéka a Diákpolgármesteri irodával, az Amőba Öko Központtal, a Batthyány Ignác Szakközépiskola diáktanácsával, valamint a polgármesteri hivatallal közösen szervezte.
Citeste mai departe...
Szombaton takarítás a Pongrác-tetôig Imprimare E-mail
joi, 31 martie 2011
Természetszeretők keresték fel Nagy Zoltán alpolgármestert, hogy a hivatal is csatlakozzon, közösen takarítsanak a város keleti bejáratától kezdve a Pongrác-tetőig. Szombaton reggel 9-kor indul a csapat a Both-vára alji buszmegállótól. Bárki csatlakozhat a takarítókhoz.
Citeste mai departe...
Rendet a porták elôtt! Felhívás árkok, átereszek tisztítására Imprimare E-mail
joi, 31 martie 2011
A polgármesteri hivatal a lakókat arra kéri, tegyenek rendet portáik előtt a vízkárok megelőzése érdekében. A sajtótájékoztatón Nagy Zoltán alpolgármester elmondta, hogy például a Tölgyfa utcai házak előtt 70–80 cm-es átmérőjű kell legyen a híd alatti cső, hogy átfolyhasson a víz. Példaként említette azt is, hogy a Külső utcában, Kápolna utcában árkot kell ásni az áradások elkerülése érdekében.
Citeste mai departe...
Tiszta, virágos Gyergyószentmiklóst! Imprimare E-mail
joi, 31 martie 2011
Ez a mozgalom mottója, melynek célja a környezettudatos város kialakítása, kulturált városkép megjelenítése, közterületek, utcák, épületek homlokzatának feljavítása, díszítése virágokkal, a környezetszennyezés csökkentése – tudtuk meg Nagy Zoltán alpolgármestertől, aki a város rendbetételét, takarításának szervezését ismertette. Amint elmondta, a húsvétra hazautazó elszármazottakat tiszta város kellene fogadja, ami úgy valósul meg, hogy összefognak a városvezetés, lakosság, civil szervezetek és vállalkozók.
Citeste mai departe...
<< Start < Inapoi 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 1081 - 1089 din 1461