Astăzi 30. mai 2016., luni
Gyergyószentmiklós címere
Română
Acasă
Meniu
Vremea
Știri locale
Link-uri utile


gyergyotv.ro

keletinfo.ro

szekelyhon.ro

Gyergyói hírlap


kisujsag.ro
 
Mezei János
Mezei János
primar
Bun venit pe siteul Municipiului Gheorgheni!
În secolul al 21 ceea ce nu se află pe internet, parcă nici nu ar exista. În spiritul acestui adevăr incontestabil lansăm pagina-Web a orașului nostru, sub o formă reînnoită. Această pagină vrem să fie un veritabil punct de informare, un loc, unde se pot afla toate informațiile despre orașul nostru, un loc la care se întoarce atât localnicul cât și vizitatorul. Să fie agora timpurilor moderne, unde în afara informațiilor, cel care caută, întâlnește și parteneri, adică un forum, unde va fi ascultat și în același timp va deveni și receptor.

Pentru mine conducerea orașului nu înseamnă faptul că realizez ideile mele, ci să decid modul în care pot sintetiza și astfel realiza ideile și așteptările locuitorilor orașului astfel încât majoritatea locuitorilor să fie mulțumiți.

Nu vreau să conduc, ci să slujesc această comunitate, care trebuie să recăștige identitatea de odinioară, și capacitatea cu care a știut să rezolve problemele comunitare în deplină unitate spre mulțumirea tuturor.

Am convingerea că anul 2008 reprezintă o cotitură în viața orașului și că cel de al doilea secol, de când localitatea are statut de oraș, va aduce rezultate mai bune decât primul, în orice caz va aduce o dezvoltare echilibrată.

Dacă vrem acest lucru destul de mulți, atunci va deveni realitate.