2019. január 16., szerda - Gusztáv
Gyergyószentmiklós címere
Magyar
Címlap arrow Helyi hírek arrow Szeretetre hangolt vakáció
Időjárás
Helyi hírek
Honlap ajánló


gyergyotv.ro

keletinfo.ro

szekelyhon.ro

Gyergyói hírlap


kisujsag.ro
 
Szeretetre hangolt vakáció Nyomtatás E-mail
2011. január 03. hétfő 12:53
Ünnepélyes hangulatban zajlott a vakáció előtti utolsó tanítási nap a Fogarassy Mihály Általános Iskolában: az V–VIII. osztályos diákok és pedagógusaik karácsonyi műsorral, szeretetteljes hangulatban búcsúztak egymástól.
Az ötödikesek által előadott betlehemes, a szavalatok, a citerások, a furulyakör és az iskolakórus előadása igazi ünneppé varázsolta az utolsó iskolai napot. “Fontosnak tartjuk a szeretetre való ráhangolódást, hisz a mai világban a karácsony átváltott az ajándékok utáni rohangálásba. Hangsúlyozni szeretnénk a gyerekeknek, hogy ennek az ünnepnek az üzenete a szeretet” – fogalmazott az iskolai ünnepség kapcsán Lázár Nóra aligazgató.
A Fogarassy iskola legkisebbjei,vagyis az I–IV. osztályosok az elmúlt hét folyamán bensőséges hangulatban, az osztályközösségekben ünnepeltek; karácsonyi műsorukat szüleiknek, nagyszüleiknek adták elő.
Az iskola pedagógusai is kitüntető figyelmet szentelnek a békés elválásnak – ahogy az iskolában már hagyomány, a karácsonyi vakáció előtt az intézmény munkaközössége nyugdíjas kádereivel közösen ünnepel.

P.M.