2020. január 27., hétfő - Angelika
Gyergyószentmiklós címere
Magyar
Címlap arrow Helyi hírek arrow Premier a javából
Időjárás
Helyi hírek
Honlap ajánló


gyergyotv.ro

keletinfo.ro

szekelyhon.ro

Gyergyói hírlap


kisujsag.ro
 
Premier a javából Nyomtatás E-mail
2012. január 20. péntek 10:00
Múlt év decemberében, pontosan 28-án délután fél 5-től vette kezdetét a VIII. Gyergyói Ifinapok videoanyagából összeálított DVD vetítése.

Az eseményre a művelődési ház nagyterme csaknem zsúfolásig megtelt, majdhogy minden csapat szép számban képviseltette magát: régi csapattagok, szervezők, meghívottak, mindenki ott volt. A csaknem 2 órás filmet végignevette a közönség, ki-ki saját magát leste a vásznon.
A premier rávilágított egy fontos dologra is: Aki nem dolgozik, nem is hibázhat! Ezt jól megtanulhatta mindenki, amikor épp a bakiparádé lejátszásánál megakadt a DVD, így nem csak az Ifinapok videózásánál, hanem magán a levetítésén is jót nevethettünk.
A premier során minden csapat, valamint a társszervezők is kaptak egy-egy példányt az említett DVD-ből, amit ugyan korlátozott számban, de az Ifitékánál is meg lehet kapni, díjmentesen.
Az elkövetkezendőkben e filmet terveink szerint a Gyergyó TV műsorán láthatják majd, szeptember közeledtével amolyan kedvcsináló lesz, az újabb résztvevők toborzására.
Kozma Péter