2019. november 17., vasárnap - Hortenzia, Gergő
Gyergyószentmiklós címere
Magyar
Címlap arrow Helyi hírek arrow Közösségi Kert program, idén is
Időjárás
Helyi hírek
Honlap ajánló


gyergyotv.ro

keletinfo.ro

szekelyhon.ro

Gyergyói hírlap


kisujsag.ro
 
Közösségi Kert program, idén is Nyomtatás E-mail
2015. március 31. kedd 10:59
konyhakert.jpg

2015-ben ismét meghirdeti Gyergyószentmiklós Megyei Jogú Város önkormányzata a közösségi kert programot. Ennek keretében a Makkos utca 19. szám alatt található 28 darab, egyenként közel 30 négyzetméteres parcella igényelhető művelésre az idei évre.

A kitöltött igénylőlapokat április 15-i határidővel kell eljuttatniuk személyesen a városháza ügyfélfogadójába, vagy elektronikus úton a Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. e-mail címre.
Elsőbbséget élveznek azok, akik a korábbi években is konyhakertet műveltek, amennyiben pedig felszabadulnak parcellák, azokat az igénylések időrendiségét figyelembe véve osztjuk ki.

Tavalyhoz hasonlóan idén is ajánlhatnak fel megműveletlen területet a tulajdonosok, akik szívesen felajánlanák azt olyanok számára, akik kiskertet művelnének, ha lenne rá lehetőségük. Kérjük, felajánlási szándékukról töltsenek ki egy űrlapot, és ezt juttassák el a városházára fent említett módok valamelyikén.

Az igénylők és felajánlók között az önkormányzat a kapcsolatteremtés és közvetítés felelősségét vállalja, minden más felelősség az érintett feleket illeti.

A program kapcsán érdeklődni lehet telefonon a 0730-710 958-as telefonszámon, munkanapokon 8-16 óra között.

Letöltöm az űrlapokat: