2019. november 15., péntek - Albert, Lipót
Gyergyószentmiklós címere
Magyar
Címlap arrow Helyi hírek arrow KÖZÉRDEKŰ - Utcák javítása és járdák feljavítása
Időjárás
Helyi hírek
Honlap ajánló


gyergyotv.ro

keletinfo.ro

szekelyhon.ro

Gyergyói hírlap


kisujsag.ro
 
KÖZÉRDEKŰ - Utcák javítása és járdák feljavítása Nyomtatás E-mail
2015. augusztus 24. hétfő 12:14
KÖZÉRDEKŰ KÖZLEMÉNY

GYERGYÓZENTMIKLÓS MEGYEI JOGÚ VÁROS értesíti az érintett nyilvánosságot, hogy az "Arany János, Fogarassy Mihály, Cloşca utcák javítása és Rákóczi Ferenc utcák részleges javítása" és "Járdák feljavítása" Gyergyószentmiklóson megvalósítandó tervei kapcsán a Hargita Megyei Környezetvédelmi Ügynökség eseti elbírálás alapján 2015. augusztus 18-án döntéstervezetet hozott - nem szükséges a környezeti hatástanulmány elkészítése.
A döntések tervezete, valamint az ezt megalapozó érvek megtekinthetőek a Hargita Megyei Környezetvédelmi Ügynökség székhelyén, Csíkszereda, Márton Áron utca, 43. szám alatt, hétfőtől csütörtökig 8,00-16,30 óra között, pénteken pedig 8,00-14.00 között, valamint a http://apmhr.anpm.ro internetes oldalon.
Az érintettek a döntéstervezetekre vonatkozó észrevételeiket a hirdetéstől számított 5 napon belül nyújthatják be a Hargita Megyei Környezetvédelmi Ügynökséghez.
Fax: 0266.310041; e-mail: Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.