2019. november 14., csütörtök - Aliz
Gyergyószentmiklós címere
Magyar
Címlap arrow Helyi hírek arrow Helyszíni mérés: 71, 83, 84-es dűlőkben
Időjárás
Helyi hírek
Honlap ajánló


gyergyotv.ro

keletinfo.ro

szekelyhon.ro

Gyergyói hírlap


kisujsag.ro
 
Helyszíni mérés: 71, 83, 84-es dűlőkben Nyomtatás E-mail
2015. július 02. csütörtök 16:07

Folytatódnak a helyszíni mérések

 

Hétfőn, július 6-án reggel 9 órai kezdettel újabb találkozóra hívja a kivitelező szakcég a területtulajdonosokat és –használókat a megszokott rend szerint. Ezúttal két helyen lesz mérés:

1. a 71-es sz. kataszteri dűlőben, Várbükkben (a Várbükkbe vezető út bal oldala), találkozási pont a Vár utca és Erdő utca útkereszteződésében hétfőn reggel 9 órakor.

2. a 83-84-es kataszteri dűlőkben, a Dombtartományban (Haladás utcától keletre), találkozási pont a Haladás utca vége, hétfőn reggel 9 órakor.

A dűlőhatárok a térképen láthatóak. Ezúton is felhívjuk a tisztelt érintettek figyelmét, hogy a kataszteri szám által jelölt dűlőhatárok szerint zajlik a mérés, amely sok esetben nem fedi teljes mértékben a népnyelvben használt megnevezést, így például a Várbükk és a Dombtartomány is több kataszteri dűlőt foglal magába, ezúttal kizárólag a megjelölt 71, illetve 83, 84-es dűlőkben zajlik helyszíni mérés. Figyeljék a térképen jelölt határokat, ezekből kiderül, hogy mely területek érintettek az adott méréskor.

A helyszíni mérés jó, ha kéznél van az az igazoló akta, amelyet a kérdőívben megjelöltek, mint a területhasználati/tulajdonosi minőséget igazoló dokumentum.

A kataszteri dűlők térképe és számozásuk megtekinthető a város honlapján is. (Önkormányzat/parcellázási tervek menüpontnál) . Bővebb információkét bátran forduljanak az önkormányzat illetékeseihez hétköznapokon, ügyfélfogadási időben.