2020. január 22., szerda - Vince, Artúr
Gyergyószentmiklós címere
Magyar
Címlap arrow Helyi hírek arrow Bejelentés, javaslat - forduljanak hozzánk bizalommal
Időjárás
Helyi hírek
Honlap ajánló


gyergyotv.ro

keletinfo.ro

szekelyhon.ro

Gyergyói hírlap


kisujsag.ro
 
Bejelentés, javaslat - forduljanak hozzánk bizalommal Nyomtatás E-mail
2014. január 22. szerda 13:24
A Polgármesteri Hivatal szakirodái a lakosság részéről érkező javaslatokat észrevételeket ügyfélfogadási alkalmakkor, fogadóórákon fogadták az eddigiekben. Ezek az elkövetkezőkben is változatlanul működnek majd, mától viszont újabb lehetsége nyílik a tisztelt lakosságnak, hogy bejelentést, javaslatot tegyen az önkormányzat illetékesei felé.

Amennyiben újkeletű meghibásodást, kárt, vagy olyan helyzetet észlel, amely az emberek jólétét, illetve a környezetet, anyagi javakat, vagy épületeket veszélyeztetnek, kérjük jelezzék.

Lakossági bejelentés tehető:
a. TELEFONON: a 0266-364 494, 0266-364 495, illetve a 0266-364650-es titkársági számokon
b. EMAIL-ben: Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. vagy az Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. címeken
c. ÜGYFÉLSZOLGÁLATON: a formanyomtatványok kitöltésével (a formanyomtatvány letölthető a város honlapjáról, keresse a lakossági.bejelentés.nyomtatvány nevű dokumentumot: itt )
Minden esetben, kérjük, jelöljék meg a bejelentő személy nevét, lakcímét,telefonszámát, e-mail címét. Az adatok bizalmasak, csupán arra használjuk őket, hogy azonosítsuk és kapcsolatba lépjünk a bejelentést tevővel.

Közreműködésüket előre is köszönjük! Együtt a közösségért, együtt a városért!