2019. december 7., szombat - Ambrus
Gyergyószentmiklós címere
Magyar
Címlap
Időjárás
Helyi hírek
Honlap ajánló


gyergyotv.ro

keletinfo.ro

szekelyhon.ro

Gyergyói hírlap


kisujsag.ro
 
Új esemény
Új esemény
Havi nézet
Havi nézet
Síma nézet
Síma nézet
Heti nézet
Heti nézet
Napi nézet
Napi nézet
Kategóriák
Kategóriák
Keresés
Keresés

Esemény: 'RÉSZLETEK A BOLYONGÁS MESÉIBŐL '

Színház
Dátum: 2009. November 14., Szombat 18:00 Óra
Időtartam: 1 nap

Gyergyószentmiklóson vendégszerepel a sepsiszentgyörgyi Osonó Színházműhely a RÉSZLETEK A BOLYONGÁS MESÉIBŐL c. előadással 2009 november 13-án, pénteken és 14-én, szombaton 18.00 és 20.00 órától, a Salamon Ernő Gimnázium dísztermében. Az előadásokra a belépés ingyenes.

Az Osonó Színházműhely fiatal alkotók színházi kutatásainak, kísérleteinek otthont adó szellemi műhelye, amely  fiatalok színházi képzésével és előadások létrehozásával foglalkozik.

A 2007 februárjában bemutatott RÉSZLETEK A BOLYONGÁS MESÉIBŐL c. előadásunk egy féléves kísérlet eredményeként született. Az előadás egy vizuális gondolat. A kísérlet tárgya: a színházi szertartás és jelenidő, a láthatatlan láthatóvá tevése. Képek és hangulatok. Álmok. Mozaikok. A színházi szertartásban megmutatott önmagunk. Minden, ami bennünk van. Az előadás egy olyan vizuális gondolat megteremtése, amelyben vágyaink, álmaink, félelmeink és szorongásaink jelennek meg a színházműhelyre jellemző teatrális nyelvben. A történetiséget teljesen megszüntetve részleteket, víziókat mutat meg a bennünk megszülető, sokszor még önmagunk elől is elrejtett érzésvilágról. Ezekből áll össze a “mese”. Bolyongunk az életben. Bolyongunk önmagunkban. Bolyongunk... és közben nem marad más, mint egy korty bort meginni közösen a nézővel és együtt keresni a befele figyelés, a megtisztulás lehetőségeit és a Csend hangjait.

A HELYEK SZÁMA KORLÁTOZOTT, RÉSZVÉTELI SZÁNDÉKÁT JELEZZE AZ osonoszinhaz@yahoo.com E-MAIL CÍMEN.

 

Fazakas Misi

 Naptárkereső