Today: 26. may 2018., Saturday
Gyergyószentmiklós címere
English
Home Page arrow Local news arrow Szeretetre hangolt vakáció
Main Menu
Időjárás
Local news
Website Suggestions


gyergyotv.ro

keletinfo.ro

szekelyhon.ro

Gyergyói hírlap


kisujsag.ro
 
Szeretetre hangolt vakáció Print E-mail
hétfő, 03 január 2011
Ünnepélyes hangulatban zajlott a vakáció előtti utolsó tanítási nap a Fogarassy Mihály Általános Iskolában: az V–VIII. osztályos diákok és pedagógusaik karácsonyi műsorral, szeretetteljes hangulatban búcsúztak egymástól.
Az ötödikesek által előadott betlehemes, a szavalatok, a citerások, a furulyakör és az iskolakórus előadása igazi ünneppé varázsolta az utolsó iskolai napot. “Fontosnak tartjuk a szeretetre való ráhangolódást, hisz a mai világban a karácsony átváltott az ajándékok utáni rohangálásba. Hangsúlyozni szeretnénk a gyerekeknek, hogy ennek az ünnepnek az üzenete a szeretet” – fogalmazott az iskolai ünnepség kapcsán Lázár Nóra aligazgató.
A Fogarassy iskola legkisebbjei,vagyis az I–IV. osztályosok az elmúlt hét folyamán bensőséges hangulatban, az osztályközösségekben ünnepeltek; karácsonyi műsorukat szüleiknek, nagyszüleiknek adták elő.
Az iskola pedagógusai is kitüntető figyelmet szentelnek a békés elválásnak – ahogy az iskolában már hagyomány, a karácsonyi vakáció előtt az intézmény munkaközössége nyugdíjas kádereivel közösen ünnepel.

P.M.