Today: 27. january 2020., Monday
Gyergyószentmiklós címere
English
Home Page arrow Local news arrow Premier a javából
Main Menu
Időjárás
Local news
Website Suggestions


gyergyotv.ro

keletinfo.ro

szekelyhon.ro

Gyergyói hírlap


kisujsag.ro
 
Premier a javából Print E-mail
péntek, 20 január 2012
Múlt év decemberében, pontosan 28-án délután fél 5-től vette kezdetét a VIII. Gyergyói Ifinapok videoanyagából összeálított DVD vetítése.

Az eseményre a művelődési ház nagyterme csaknem zsúfolásig megtelt, majdhogy minden csapat szép számban képviseltette magát: régi csapattagok, szervezők, meghívottak, mindenki ott volt. A csaknem 2 órás filmet végignevette a közönség, ki-ki saját magát leste a vásznon.
A premier rávilágított egy fontos dologra is: Aki nem dolgozik, nem is hibázhat! Ezt jól megtanulhatta mindenki, amikor épp a bakiparádé lejátszásánál megakadt a DVD, így nem csak az Ifinapok videózásánál, hanem magán a levetítésén is jót nevethettünk.
A premier során minden csapat, valamint a társszervezők is kaptak egy-egy példányt az említett DVD-ből, amit ugyan korlátozott számban, de az Ifitékánál is meg lehet kapni, díjmentesen.
Az elkövetkezendőkben e filmet terveink szerint a Gyergyó TV műsorán láthatják majd, szeptember közeledtével amolyan kedvcsináló lesz, az újabb résztvevők toborzására.
Kozma Péter