Today: 17. november 2019., Sunday
Gyergyószentmiklós címere
English
Home Page
Main Menu
Időjárás
Local news
Website Suggestions


gyergyotv.ro

keletinfo.ro

szekelyhon.ro

Gyergyói hírlap


kisujsag.ro
 
Add Event
Add Event
Monthly View
Monthly View
Flat View
Flat View
Weekly View
Weekly View
Daily View
Daily View
Categories
Categories
Search
Search

Event: 'RÉSZLETEK A BOLYONGÁS MESÉIBŐL '

Színház
Date: Saturday, November 14, 2009 At 18:00
Duration: 1 Day

Gyergyószentmiklóson vendégszerepel a sepsiszentgyörgyi Osonó Színházműhely a RÉSZLETEK A BOLYONGÁS MESÉIBŐL c. előadással 2009 november 13-án, pénteken és 14-én, szombaton 18.00 és 20.00 órától, a Salamon Ernő Gimnázium dísztermében. Az előadásokra a belépés ingyenes.

Az Osonó Színházműhely fiatal alkotók színházi kutatásainak, kísérleteinek otthont adó szellemi műhelye, amely  fiatalok színházi képzésével és előadások létrehozásával foglalkozik.

A 2007 februárjában bemutatott RÉSZLETEK A BOLYONGÁS MESÉIBŐL c. előadásunk egy féléves kísérlet eredményeként született. Az előadás egy vizuális gondolat. A kísérlet tárgya: a színházi szertartás és jelenidő, a láthatatlan láthatóvá tevése. Képek és hangulatok. Álmok. Mozaikok. A színházi szertartásban megmutatott önmagunk. Minden, ami bennünk van. Az előadás egy olyan vizuális gondolat megteremtése, amelyben vágyaink, álmaink, félelmeink és szorongásaink jelennek meg a színházműhelyre jellemző teatrális nyelvben. A történetiséget teljesen megszüntetve részleteket, víziókat mutat meg a bennünk megszülető, sokszor még önmagunk elől is elrejtett érzésvilágról. Ezekből áll össze a “mese”. Bolyongunk az életben. Bolyongunk önmagunkban. Bolyongunk... és közben nem marad más, mint egy korty bort meginni közösen a nézővel és együtt keresni a befele figyelés, a megtisztulás lehetőségeit és a Csend hangjait.

A HELYEK SZÁMA KORLÁTOZOTT, RÉSZVÉTELI SZÁNDÉKÁT JELEZZE AZ osonoszinhaz@yahoo.com E-MAIL CÍMEN.

 

Fazakas Misi

 Search Calendar

Powered by