Today: 23. january 2020., Thursday
Gyergyószentmiklós címere
English
Home Page arrow Business
Main Menu
Időjárás
Local news
Website Suggestions


gyergyotv.ro

keletinfo.ro

szekelyhon.ro

Gyergyói hírlap


kisujsag.ro
 Business
Igós lakások Print E-mail
péntek, 11 február 2011
Hatvanöt lakásnak gondnoka a közüzem Gyergyószentmiklóson. Állami alapból épült lakások, illetve államosított lakások ezek, köztük akad, amelynek visszaigénylése folyamatban van. (A közüzem a gondnoka a szociális tömbháznak, és a két fiataloknak épült (ANL-s) társasháznak is.) A fôtéri házak közül csak a Szabadság tér 3. szám alatti emeleti rész két lakását adminisztrálja a közüzem.
Read more...
Összeegyeztetett módszerek a gyerekek érdekében Print E-mail
hétfő, 07 február 2011
A félévi vakáció első napját is a foglalkozásuk iránti elhivatottság jegyében töltötték a gyergyószentmiklósi Pitypang óvoda pedagógusai – a sepsiszentgyörgyi Hófehérke óvoda munkaközösségét szakmai tapasztalatcsere céljával látták vendégül. A jövőbeli szorosabb együttműködés érdekében a találkozón szentesítették a két tanintézmény között kialakuló testvéróvodai kapcsolatot.
Read more...
Emléklap, köszönet a székely kapuért Print E-mail
hétfő, 07 február 2011
Patrubány Miklós, a Magyarok Világszövetségének elnöke szerdán Gyergyószentmiklóson díszes emléklap átadásával fejezte ki köszönetét Gyergyószék népének és több gyergyói személyiségnek, hogy vállalták Szegeden a székelykapu-sor gyergyószéki kapujának felállítását.
Read more...
Az EKE is besegít az országos turistaút-hálózat kiépítésébe Print E-mail
hétfő, 07 február 2011
A bakancsos turizmus fejlesztése és egy országos turistaút-hálózat kiépítése érdekében tanácskozásra hívta össze a Vidékfejlesztési és Turisztikai Minisztérium az erdészet, a Salvamont vezetőit, a nemzeti parkok irányítóit, valamint különböző turisztikai egyesületeket. A megbeszélésre az Erdélyi Kárpát Egyesületet is meghívták.
Read more...
Kutyaszánhúzó-verseny Gyilkostón Print E-mail
csütörtök, 03 február 2011
Látványosnak ígérkezik e rendezvény, hiszen a tó környéki 3,5 km-es pálya belátható, így végigkövethetô a közel húsz fogat versenyzése. Gyilkostón elôször szerveznek kutyaszánhúzó-vetélkedôt február 5–6-án.
Read more...
<< Start < Prev 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 Next > End >>

Results 1153 - 1161 of 1461